KONEC

KONEC

Anotace: .............

Sbírka: TAK

Proč jsi tak krutý???
nejmocnější pane,
chci znát tvé úmysly,
kdy se tak stane...
Kdy přijde okamžik poslední,
co vědomí v prázdno promění...

Málo mi stačí, fakt nechci víc,
stále jen mlčíš, neříkáš nic...
Mučí mě představa až dojdu tam,
děsím se toho že tě znám...
Dal jsi mi život a chceš jej brát,
nebudu nechci tuhle hru hrát!!!

Myšlenky zapírám,
tvé plány hatím,
červenou natírám,
krví jenž platím...

Trýznivá představa,
s kterou se peru,
utatá hlava,
konec veršů na Literu......
Autor PANGÁSIUS, 10.06.2009
Přečteno 395x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna, dark evelyn, JED, mexx, Mraveneček, Ráchel, kuskus pruhovaná, Faust88, 5thelement, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poemes qu'il était tres beau. Je vais l'apprendre par cour :-D

19.01.2010 20:36:00 | dark evelyn

jj mě se to mooc líbí !! Dávám ST

18.06.2009 18:56:00 | Kairoyi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí