Ještě ne

Ještě ne

Anotace: ...někdy to tak bývá

Ještě slyšet vodu téci, ptáky zpívat
sedět si a jen se dívat
ne, ještě nechci končit
ještě chvilka zbývá
ještě nenarostla duši křídla

Ještě vnímat kouzlo noci
hvězdy míti ve své moci
ne, ještě nechci končit
ještě doba příliž krátká
ještě čas není na zadní vrátka

Ještě projít ranní rosou
nepotkat tu dámu s kosou
ne, ještě nechci končit
ještě možno rány zcelit
ještě chvíli soudu čelit
Autor Charlie's dot, 14.06.2009
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí