Loučení

Loučení

Anotace: Tak jsem se v duchu loučila s jednou velmi zvláštní osobou v mém životě.

Zbývá už jen pár dní,
a přijde nutné loučení,
zbývá pár dní a Ty ještě nevíš,
jak moc Tě mám ráda,
a jak mi už teď scházíš...

Nejdřív přišla jsi mi zlá,
přitom jsi milá, vnímavá,
teď dávnou jsi mi oporou,
vím, že spletla jsem v Tobě,
pryč už ty špatné pohledy jsou...

Budu na Tebe vzpomínat,
na každou ze Tvých rad,
a na Tvoje oči kočičí,
v sobě kouzlo máš,
říct se mi nepříčí...

Kdo mi Tě poslal Neri,
to zatím nevím,
jsi z nebes mý znamení,
jiná, tím úžasná,
moc brzo přichází loučení...

Bez Tebe dál zvládat,
to musím, přemáhat,
problémy co nejsou cizí,
budeš se mnou,
i když ze školy mizíš...

Vzpomínky, jsou to, co mi zbyde,
schované všude, ukryté nikde,
děkovat Ti, Neri, já mám zač,
nemám ráda loučení,
přinese zase stesk a pláč...

Autor genca, 16.06.2009
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí