Smutný měsíc

Smutný měsíc

Uvadlé květiny a z fotoalb
zmizelý úsměv rodinný
prošedlé tváře v rámečcích pavučin
tichý zpěv a minulosti stín

okvětními plátky seschlou všedností
přikrytá pravda pod lidskou blbostí
vlnící šat děravých záclon v průvanů tance
prázdný kout s duhovými stěnami
počmáraný obraz s nahými ženami
a v rukou pár štětců malujících
svět lidí a zvířat se milujících

společnost temných místností
a vytracené radosti jediné
jediné
je asi přání nevinné

poztrácené sny bloudící
s otisky stop v hlíně chodící
snad odlitek trpaslíka
co chodí a čas jej nevyslíká
snad stopy zloděje
co krade tam kde nic se neděje
nebo snad stopy mne
vně

kdo ví

nekonečným snem pod hvězdami
prší na tváře rozpadající se měsíc
v kalužích rukou tisíce
hmatajíc po kousku měsíce
.
.
.
Dosáhnou?
.
.
.
Autor padající do neznáma, 16.06.2009
Přečteno 255x
Tipy 16
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, enigman, Lenullinka, zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, Psavec, Dedillope, Petbab, chroust17, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když budou chtít....dosáhnou...

22.06.2009 12:36:00 | enigman

někteří snad, třeba ty

18.06.2009 11:34:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí