Život na hovno

Život na hovno

Anotace: To je tak když člověk něco podělá a pak ho to štve . . . .

Když už pocit štěstí skoro mám ,
něco se posere ,
a cokoliv za to dám ,
jen ať můj život to vše pobere .
Je to těžké žít ve starosti ,
když z jedné do druhé vcházíš ,
když máš jenom samé strasti ,
když ve světě se ztrácíš .
Proč tak jak chci nemůže nic být ,
proč můj osuch nenechá mě v klidu žít ?
Proč život mi nic nepřeje ,
pořádá jen samé galeje ?
Já už se ztrácím ,
ve svém vlastním světě ,
a v mé mysli zvracím ,
co vše se to se mnou děje ?
Chci jen klid a v klidu žít ,
chci bdít a ve snech snít ,
chci jen trochu štěstí mít ,
chci do konce života šťastná být .
Teď nic z toho nemůžu mít ,
jen láska drží mě nad vodou ,
nechci v životě na hovno žít ,
to pro mně stalo se pravdou .
Autor 16Petra16, 18.06.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aspon trochu štěstí každý den, malou radost malinkou...

19.06.2009 12:17:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí