Strach

Strach

Anotace: :(

Strach velkej teďkom mám,
míří přímo tady k nám.
Strašně hnusnej je to pocit,
když se musíš s někým loučit.

Mám strach teď fakt každý den,
je to jako hnusný sen.
Prvně to bylo v pohodě,
změnilo se to v blbé náhodě.

Už nechci nikdy žádný strach,
všechno se teď mění v prach.
Autor Vanesska, 20.06.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Vojtá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí