Právě Hřmí

Právě Hřmí

Anotace: ...........

Proskoč oknem,
Střepy zaryjí se ti do těla,
Dopadni na tvrdou zem,
Ať nemusíš to zkoušet znova…

Není už cesty zpět,
Pryč je šance poslední,
Udělej to teď hned,
Neváhej, právě hřmí…
Autor Štířice, 22.06.2009
Přečteno 198x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, Prdelka10, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí