Obrázek

Obrázek

Anotace: Barvy půjčím štětci chladného malíře...

Sbírka: Slova v kalužích

Píchlá duše bloudí nadáním
Citlivá na dotek neustálým skřípáním
Stehy šílenosti prošívanou mám mysl
Nervy nadranc strach mi donesl

Záchvaty svírají mi svaly
Jakoby mi zaživa srdce rvaly
Ach...je to jenom bolest hlavy...
Proč se mi kurva tyhle věci staly?!

Stávají se mi neustále
A já už nechci dále
V hlavě mám křeče
Chce se mi brečet

Vymaž mi ty myšlenky
Vyčisti mi hlavu
Snad to nejsou jen domněnky
Nechci zůstat v tomhle stavu

Jeden stisk a bude to v pořádku
Vymaž ze mě tu památku

Nakreslíš jí na zeď
Půjčím ti barvy pro teď
Zeď popraská kolem tvého obrázku
Pošli svůj štětec na rychlou procházku

Na dveře nového domova
Vystavím si věnec
Ty děsy prožiju si znova
Protože jsem šílenec
Autor Bourdon d'Charpiott, 24.06.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí