Jako ta kaňka

Jako ta kaňka

Anotace: ...

Jak černá kapka na bílym papíře
Nádherný sen zatoulaný v noční můře
Oči bez jiskřičky štěstí
Černý šaty mladičký nevěsty!

Den za dnem bojujem s realitou
Do cesty se nám klacky přitom pletou
co házej je tam padlí lidé
Kteří propadli zoufalé realitě

Nikdo to nechce vzdát
každej se s ní chce prát
i já...
Mladičká nevěsta v černých šatech
Co nezavřela oči v dnešním světě
Co vzepřela se realitě
a šla dál...
S hlavou hrdě vzpřímenou!

Byla jako kaňka na bílym papíře...
Autor Sajurii, 26.06.2009
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, shakespeares, Isquieasuus, enigman, Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nenaděláš nic...

03.07.2009 17:21:00 | Sajurii

je...

27.06.2009 00:27:00 | enigman

Kaňky posouvají civilizaci, dobře zachyceno.
Srozumitelné a pěkné.

26.06.2009 19:33:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí