Smutek

Smutek

Anotace: Snad se bude líbit...

Bolestí oslepen
láskou zaslepen
umíral jsi mi v náručí
všichni kolem mlčí
jen Ty víš
jak milovala jsem
já nezapomněla jsem
čas nelze vrátit zpět
minulost nelze vrátit
nelze přivolat ji teď
jak bolestné je ztratit
neschopnost Ti pomoci
neschopnost Tě vyléčit ze smrti
tiše volám jméno Tvé do noci
jak bolestné je procitnutí
z tíživého sna
když vím, že už se nevrátíš
utěchou budiž, že se netrápíš
bylo by krásné kdyby jsme tu byli zas my dva
proč odešel jsi tak brzy
opustil jsi mě
bolest dřímá vně
mého srdce, vše se zkazí
když tu nejsi Ty
můj milovaný
vzpomínky bolí
osud je zlý
prosím vrať se zpět
vrať se hned!
Autor Ladyelf, 28.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí