Snad byl to jen sen

Snad byl to jen sen

Anotace: Znáte určitě to, když se vám v jeden den něco zhroutí a vy doufáte, že to byl jen sen.

Pero v kalichu položené,
naděje do něj vložené,
zaznamenané na ten starodávný papír,
křehký jako bojovníka rapír,
postupně zapisuje myšlenky jedné dívky,
jsou namotané jako nitě malé cívky,
slzy stékají pryč malými víčky,
myšlenky utíkají ven tajnými dvířky,
zaznamenal se opět špatný den,
dívka doufá, že byl to jen sen.
Autor januve, 28.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Oťas, Zambie, Dev_LATea_princess, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

seš kouzelník?....a krásně básníš!

06.07.2009 01:17:00 | Oťas

krása :-)

30.06.2009 01:36:00 | Zambie

Jen zjištění,že to sen nebyl, nebývá vůbec příjemné..

29.06.2009 23:07:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí