Proměna

Proměna

Anotace: někdy si ještě uvědomím, jak moc věcí se ve mně změnilo, a kolikrát si říkám, že bych to pár lidem rád nějak ukázal, ale bude lepší, když se to nikdy nedoví, a je to stejně jen moje chyba, tak k čemu

Za další noci, kdy nejde mi spát,
vzpomínám na ty, které měl jsem tak rád,
a jen ti, kteří mě doopravdy znali,
procitli by a viděli..

Jak moc jsem se za tu chvíli změnil,
tak hluboko jsem naději pohřbil,
v tom dávném zapomnění,
postrádám snění.

Kde dřív hrdá vůle vládla,
a vždy víra neochvějně hořela,
tam nyní zkáza kvete,
z krve padlého anděla.

A všechnu sílu,
kterou jsem v srdci nosil,
měl jsem jenom díky vám,
sebevíc jsem věřil, prosil,
nakonec tu sám upadám.

Vzpomínky se tiše plíží,
dávno jsem je potlačil,
tak prázdnota mě tíží,
-tu mám co jsem si zasloužil...

.:Když vzdal jsem boj proti sobě i světu:.

Vytrhal jsem střípky štěstí,
tím bolest jsem potlačil,
však ne abych dál žil,
-jen abych se plahočil.

Cítím se jinak, už nebudu nikdy takový,
a nikdo se mnou šťastný nebude,
když srdce strádá a hladoví,
nakonec, ani z něho nic nezbude.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 29.06.2009
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Anne Leyyd, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ti, které jsme milovali nás nikdy neopustí,
jejich srdce provází nás každou propastí.
Připomínáme si je v težkém životě nejvíce,
v životě, když nevidíme dál světlo svíce.
Všichni Tví milovaní v Tobě žijí,
žij, a nech žít je, dej jim v sobě síly.

30.06.2009 21:41:00 | Anne Leyyd

bolavá a skličující...

30.06.2009 21:19:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí