Bez útěchy pláč

Bez útěchy pláč

Anotace: ...

Úzko na prsou
ta tíha věčných bědování
žádný spěch
a ruce na klíně svorně složené
jen přátel pár
těch opravdových
k tobě vítr zavál.

Jak jednoduché je říct
Vrátím se brzy, nashledanou ..
tak v koutě tiše doufám
ruce svorně složené na klíně
když bílá rakev mizí v závoji slz.
Autor Paulette, 04.07.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí