Zklamání

Zklamání

Anotace: :o) Když už nemám, čeho bych pozbyla, vytáhnu úsměv a veršuji pro radost ztracenou.

Mraky se stahují nad hlavou mou,
však konejším srdce své představou tou,
že hradby nepřítele přeci jen prolomím,
pak konečně svůj život nezměrně uvolním.
Žalu se snažím všemožně vyhnout,
nenávist, zlobu a smutek svůj nechávám zhynout.
Kolo se roztáčí obrovskou silou,
koho já stanu se pro příště milou ?
Nitro své zamykám na tisíc západů,
odemknout chce se Ti ? To ani nápadu !
Autor Ráchel, 13.07.2009
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Indigo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí