Pláč anděla

Pláč anděla

Anotace: ...

Viděla jsem plakat anděla
měl bílé oči od slz
jeho píseň mnou zachvěla.

Když seděl tam v koutě,sám a sám
plakal tak
jak když do pekla zvou tě.

Jeho záře zbledla
v zář pouličních lamp
a city mé zvedla.

Pokud jste ho někdy slyšely
ten pláč vám trhá srdce
slova ve vzduchu visely.

Však nikdo ty slova nepoužil
bylo až tíživé ticho
až na ten pláč,který místo nás mluvil.

Byla jsem nemohoucí
jak také pomoct andělu?
Nevím..a to je chyba vroucí.

Po chvíli jsem odešla
v mém srdce však zůstal pořád
v duši jsem ho odnesla
tam kam patří a je rád.
Autor Pincik, 06.11.2005
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

na rytmus se vykašli, to by jsi musela překopat rýmy, takhle je to dobrý, jen by mě zajímalo proč ten anděl plakal.

01.04.2006 14:51:00 | Miro Sparkus

Chválím na 80!

07.11.2005 11:08:00 | Krtica

Nádherná...

06.11.2005 20:35:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí