Skvrna na slunci

Skvrna na slunci

Anotace: kuš s anotacemi, vždyť k tomu nejde nic napsat...

Jsem skvrna na slunci, pomalu zvadá,
vše je má vina, vše na mě padá,
smutek nesmím dát znát,
vždy musím být ta akorát.

A slunce zapadne za mraky,
neudržím se, zapadám taky,
k tmavé obloze jen vzlížím,
když k jinému světu se blížím.

Život pod námi roste i umírá,
mně síly ten pohled ubírá,
a o to rychleji, když nejsem víc...
...než na slunci skvrna, takže nic.
Autor andrea.milous, 14.07.2009
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí