Nenávist

Nenávist

Anotace: Celkem nostalgicky jsem se zamyslela a pak vznikla tato básnička...Koukala jsem do tmy :-)

Letící bílá holubice
Zčervenalé dívčiny líce
Ruce prosebně modlící
Rána v srdci bolící
Šátek ve větru vlající
Dítě tmy se bojící
Noční úsvit Měsíce
Téměř dohořelá svíce
Vlk na měsíc vyjící
Sebevrah na mostě stojící
Ústa na šíji hořící
Partnerství časem mařící
Ženiny nahé skice
Bránit se jak lvice
Vykračovat pyšně
Šťáva zralé višně
A sladkost medu
Pak účinek jedu
Chovati mrtvolný cit
Nenávisti svit
odráží se Ti v očích…
Autor Márinka09, 14.07.2009
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí