Starý dům

Starý dům

Anotace: kde je jeho čas....

Kap,... kap
vodovodní kohoutek lká samotou
pláče
kap,.. kap
zpívá píseň sólového hráče.

Domovní dveře přidaly své blues
čas kyvadla svým rytmem rozbil stěny
ve vikýři meluzína hrála svůj part z not
nestála ta hudba ani penny.
Prach dávných lásek na klarinet sedal
smutek zlomil knot voskové svíci
láskou strádal
na dluh ji nikdo jí nedal
prost klíče zámek zreznul na petlici.

Kap,.. kap
kohoutek na věky osiřel
sní
kap,... kap
tepe srdce domu co do noci zní...
Autor Buližník, 18.07.2009
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Nút, Radek.oslov.Šafárik, j.c.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*......*

04.08.2009 11:37:00 | Nút

Stré domy jak staří lidé,
na dluh jim nikdo nedá.
===
Jiří senior

18.07.2009 17:53:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí