Die

Die

Anotace: ...

Die!

Přišli si pro mě v noci
Když spali jsme sladce
A odtrhli mě od matčina prsu

V uších mi tepal jejich křik
Die! Die! Die!
Zvedli mě do výše
A vynesli na ulici

K tisícům hvězd na obloze přidali se pochodně

Nesli mě ulicemi do středu chaosu
Nesli mě na náměstí
Aby ukojili svoji krvelačnost

V hlavě rezonoval mi jejich křik
Die! Die! Die!

A svit hvězd slábl v záři pochodní

Vyrvali mě z matčina lůna
Odtrhli mě od jejího prsu
Kde klidně jsme živořil

Odnesli mě do chladné tmy
Kde tetelila se nad hlavami lidí nenávist

Přáli si moji smrt
Ač já jim neublížil

Die! Die! Die!

Nesli mě nad hlavami jako řeka nese mrtvé tělo
Unášeli mě na vlnách své zloby

Nedali mi šanci a ani se o to nesnažili
Bylo jim to jedno
Stala se z nich zvěř

A já byl jejich obětí

Hvězdy zmizely v temnotě jejich myšlenek
Pochodně pohasínali v záři jejich vyceněných zubů
Jen si do mě kousnout
A usmrtit
Autor Jesper, 23.07.2009
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná...ale má hodně do sebe..ST

25.08.2009 14:38:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí