Grief

Grief

Anotace: jednoduchý strach...

Jsem jen člověk z masa a kosti
Až po uši se topím v zlosti
Sebevražedné myšlenky
Krásné vzpomínky
Napije se ferneta
Potom se to hezky léta
Vylezu na střechu nejvyšší budovy
Na mé otázky už nikdo neodpoví
Proč já, proč ty, proč spolu?
Hezky se to dívá dolů
Jeden krok vpřed
Zapomenout na hnusný svět
Pravou nohou vykročíš
Za city doplatíš
Letíš a nic tě nezastaví
Koho dalšího cit otráví?
A poslední pocit
V zemi budeš hnít.
Autor D.Angel, 09.11.2005
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí