Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: nevím jak jsem na tuhle básničku přišla, ale budu ráda za komentáře=o)

Jsou tu,už pro mě jdou
i já mám tu svou,jedinou,
ke mně vždy upřímnou
kamarádku.
věší mě na oprátku.
Že jsi to ty?
co tě to napadlo?
je to mý zrcadlo -
na stěně,
tváříš se zděšeně?
máš taky proč!
Výsměch i urážky,
však žádné přetvářky,
nemáme
na sebe zíráme.
Mám kluka,tak trochu cizí
a vždycky zmizí,když zhasnu
když rozsvítím je tu – co s tím?
je to můj stín…
ubohý,
jen pouhý výmluvy…
mám strašnou zlost,
no tak už dost!
podivného světa
-ta smutná věta!
Rozbíjím zrcadlo
co mě to popadlo?
vše najednou zmizí i cizí
kluk- mě je to fuk….
prozatím!!!
Autor Kristýnka15, 15.08.2009
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Giginka, Lilly Lightová, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní, ale pěkná

31.08.2009 19:09:00 | Giginka

Dýchá z ní smutek...

16.08.2009 14:47:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí