Zlomený...

Zlomený...

Anotace: Lásku a úsměv vám...

Zlomený malíček,
nu, bolí to,
zase je to od Tebe,
ale mě neskolí to...

Ne tak, jako duše bolavá,
ta se nezhojí již nikdy,
pláči, křičím, vím...
nech si ty své křivdy...

Brečíš, že máš strach,
že o mě přicházíš...
měníš mé tělo v prach,
soudnost nenacházíš...

Otevři oči, nech mě jít,
prosím každý den,
nedokáži v poutech odejít,
život je již jen sen...
Autor toužím.jít.dál, 17.08.2009
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Isquieasuus, Nergal, Házté, Paulín
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč???!!!

17.08.2009 23:28:00 | Házté

Nenacházím slov...

17.08.2009 20:44:00 | Jana M.

Nedej na jeho nářky a prosby
a odejdi od něj. Je to slaboch, který
tě využívá.

17.08.2009 18:28:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí