Jednorožců

Jednorožců

Anotace: ...

Okapy
ze zahrad
homosexuálních jednorožců
plní se vzdechy
lesních víl
udušených
igelitovými pytli
z obchoďáků

/
Zkus chytit
vážku
jen tak
na hřbet ruky
/

Zahrady
s příkrovy
z hlušin
zapadají šedinami
novorozenců
zničených
z nočních můr
o vymýcení mléčných zubů

/
Zkus poslat
motýly
doporučeným dopisem
/

Příkrovy
u břehů
falešnýho moře
sesunou se
tíhou
bublanin
upečených ve formě
na pneumatiky

/
Zkus matce
vyčíst
že nezůstala pannou
/


VYKUPUJEME OKAPY
ZE ZAHRAD
VYBITÝCH JEDNOROŽCŮ

200KČ/KG

/
zkus odolat
/
Autor chroust17, 17.08.2009
Přečteno 264x
Tipy 21
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, dream in emptiness, Hloupá Květinka, Churry, Psavec, LeeF, labuť, Bíša, mamina, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až je z toho úzko...

17.08.2009 12:39:00 | ziriant

Líbí se mi..nemám slov...

17.08.2009 12:27:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí