Černota

Černota

Anotace: ..občas se tak cítím..bohužel nebo bohu dík??..:(

Sbírka: Mé výtvory

Bloudím tmou,
bloudím ulicí tajemnou.
Všechno je černé,
všechno je rozmazané.

Kdo mi v tomhle pomůže?
Nikdo nic nezmůže!
Beznadějně řvu: ,,HELP ME!´´
Pomoci mi není..

Připadá mi, že slunce nademnou už není,
jen černé mraky nademnou plují.
Jak smutné je,
když vidíte jen černě..

Jak šťastní jsou lidé,
když vše, co chtějí, mají!
Proč to tak nemůže být i u mě,
Chci se smát a šťastně žít.
Autor Chicki, 18.08.2009
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí