Samota

Samota

Anotace: ..i tak se cítím..

Jsem opuštěná,
nemám vedle sebe někoho.
Jsem sama,
mám prostě nic!

Vzpomínám,
jak mě nic netrápilo,
jak do světa se mi chtělo.
A teď sama dobře vím,
že vrátit by se mi chtělo!

Vrátit do bezstarostného světa,
vrátit vše co by se dalo!

Nikdy jsem si nemyslela,
že může být člověk tak na dně,
že vidí už jen černě..
Autor Chicki, 18.08.2009
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí