Horoucí hory..

Horoucí hory..

Anotace: . Caloris Montes na planetě Merkur

Začíná horký den na Merkuru
v temném nebi svítí Slunce
spálit chtějí štvance - noční můru
dřív než vzplane v každé buňce

ve výhni Caloris Montes pekla
kouřem hoří její křídla
baví je vzhlížet na muka vleklá
nelze utýct, stropní čidla

nad hlavou jí z každé hvězdy visí
sežehnuta bude brzy
v přímém přenosu na jejích pí sí
polyká poslední slzy

najednou ve svých křídlatých botách
sám Merkur - posel bohů
v letu ji schvátil a pak pryč odtáh
kdo ví kam?.. nevzdáš-li touhu..
Autor Petbab, 21.08.2009
Přečteno 442x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Adie.80, padající do neznáma, Markéta Hl., labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí