Záhada šesťuholníka..

Záhada šesťuholníka..

Anotace: .. na Saturne. http://www.youtube.com/watch?v=qzL194jiTyY

Musím si dokázať, že nie som klamár
sám sebe, z dôkazov nevyjde nazmar

ani len jediný, naozaj bol som
práve na Saturne, tam nohou bosou

predchvíľou vyriešil záhadu záhad
sám som bol na to a dalo mi zabrať

kým som na hexagon naskočil v letku
- dosť rýchlo rotuje s osou v prostriedku

akejsi slzy, čo visí bez hnutia
vo víre oblakov, v ktorom sa krútia

tri a tri gule, či mesiace sú to?
strácajú matériu, je mi ich ľúto

vždy ďalší v poradí za nimi zhltne
gravitáciou prúd skál, zároveň mútne

vypľúva takisto prúdnice rovné
ďalšieho tiaž za ním tiež ich neskromne

prehltne, no a tak šesť sa ich točí..
.. riskujem povedať pravdu do očí..
Autor Petbab, 22.08.2009
Přečteno 271x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bromak, spare, WAYWARD, Gudula, Verena, Mbonita, labuť, Kars, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí