Milý svět

Milý svět

Anotace: Totálně zklamaný z celého světa.

Vstaň z postele
Jdi do prdele
V hlavě máš nasráno
Slyšíš každé ráno

Proto se nedivte, že už ho to nebaví
Že se vysral na celý svět
Žije sám pro sebe, nikde a všude
Kretén, nebo totální génius

Tyto slova tě užírají
Už tě nebaví svět
Sedíš v koutě s cygárem v hubě
Rozmýšlíš jak vše ukončit

Už skáču
Už pláču
Už letím
Do říše květin
Konec!
Autor D.Angel, 13.11.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

13.11.2005 11:52:00 | D.Angel

tak ta je moc dobrá

13.11.2005 11:40:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí