Opuštěná víla

Opuštěná víla

Anotace: -nejsem žádnej anděl schovanej v bezpečí před deštěm

Prší

Kapky deště kurevsky tak slaný
Dopadaj na mý tělo rozdrásaný
A já mezi nima tančím jako nějaká víla
Která si právě trnovej věnec uvinula

Nohama se střepama vzpomínek brodím
No, křídla fakt nemám a lítat neumím
Asi bych ty křídla ani mít nechtěla
Hubu s větší výšky bych si nabila

Na žádnýho anděla si stejně nechci hrát
I když na podělanej svět se shora podívat..?
A nad těma tmavejma mrakama si žít
Před deštěm se tam do bezpečí uchýlit?

Prší

A já jsem opuštěná víla
Která se snaží tančit mezi slanejma kapkama deště
Autor kookky, 29.08.2009
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, Djinii, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí