Chybovala jsem

Chybovala jsem

Anotace: A potom se mi stýskalo.

Loni bylo po legraci,
muselas na operaci,
tolik jsi se bála,
a já vzpomínala.
 
Teď se sešel s rokem rok,
klopýtla jsem, špatný krok,
už mě nechceš vidět ani,
přesto kus srdce dám ti v dlani...

 
Zranila mě slova, ta tvá,
ráda tě ale i tak ještě mám,
chybíš mi tu, na táboře,
jak když v sněhu ztratím lyže...

 
Ani jsem to nečekala,
dost jsi pro mě znamenala,
stále znamenáš,
snad dobře se máš...

Autor genca, 31.08.2009
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí