Na dně moře

Na dně moře

Anotace: Vítej dole ...

Krystaly smutku rozházené na dně moře,
pro mnohé z nich dobita byla přetěžká hoře.

V písku jak mušle poklady ukryté,
iluze spadané, zsinalé, dobité.

Žralok si nad nimi čistí svůj chrup,
nemrkne okem, vyčkává na další svůj lup.

Krajina vnořená do tichých skal,
proč život mi toliko předlouho lhal ?

Řasy jak stromoví halí svou tvář,
pravda chce zvítězit, kouzlí svou zář.

Ryby jak vojáci jdou směle vpřed,
vítězství nečeká, jdeme proň hned.

Bohatství ukryté pod hroudou nánosu,
jak doutník schovaný v zeleném rákosu.

Netknuto zůstane po celá staletí,
v soudný den s duší se konečně proletí...
Autor Ráchel, 06.09.2009
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, pro ostatní zde možná škoda, až sama vyplaveš nahoru...

09.09.2009 16:50:00 | Barybal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí