Stvoření z tohoto světa?

Stvoření z tohoto světa?

Anotace: Kéž by.

Duše plna štěstí
až vše kolem hřeje
mezi lidmi zvěsti
že ti lásku přeje.

Snad z jiného světa
odněkud z vesmíru
či poslední věta
a šaty na míru.

Jsi pouhý přelud
snad se mi zdáš
dlaň jemných setkání
kol srdce máš.

Život z tebe čiší
obejmutí přitom schází
jako sladká sůl
voda jež neprošla hrází.

Odkud jsi dívko
tvá krása tak září
proč přišla jsi sem
až na mé stáří.
Autor Čoki, 14.09.2009
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, labuť, šuměnka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě to má svůj význam a důvod... a kde vidíš jaké stáří.?? :o)

15.09.2009 08:00:00 | labuť

z tohoto nebo odjinud??
každý svět svůj půvab má..
a bytost stvořena na přelud
pro nitro vždycky je dojemná..

14.09.2009 19:28:00 | šuměnka

...i stáří může a musí být hezké.

14.09.2009 18:07:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí