Srdce.

Srdce.

Anotace: A co duše?Není.

Našel jsi srdce
zimou se chvělo
chyběla duše
navíc i tělo.

Tluč srdce znova
s nadějí prosíš
na nebe brzy
červánky nosíš.

Bereš jej domů
zahříváš dlaní
roztává dechem
chystáš mu spaní.

Tetelí teplem
úsměvem hýří
vzduchem prolétá
z peříčka chmýří.

Srdíčko milé
zjistilo stavy
svolalo duši
a dobré mravy.

Po jisté době
nestal se zázrak
srdce si lehlo
v příkopě naznak.
Autor Čoki, 15.09.2009
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., labuť, Prdelka10
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása ST:

16.09.2009 09:18:00 | Acham

zajímavé

15.09.2009 23:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí