Rozkazy

Rozkazy

Anotace: Nedokáži definovat, zkrátka čtěte a uvidíte

Sbírka: Tajemství noci

Neposlechli rozkazy
a dali sobě sbohem
provazy lásky přeťali
mnohem více nekalý
čin
nežli je vzepření
veškerému rozkazu
mámení amorů
důkazu paže mramoru
kruté.
roztrhnutí lásky živoucí
jediný výstřel pistolí
horoucí peklo připraví
kdokoli je popraví
navěky
budou nocí snít
a ronit slzy bez krve
žít jen v pouhém mámení
poprvé tak zmatení
nemožným
je to vše mít
a rozum při tom neztratit
pít kde se žíly dmou
zavraždit tím duši svou
osudem
Autor Aren, 17.09.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, hermiona_black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí