Sám

Sám

Anotace: Jedna trochu sentimentální..

Odsouzen k věčné samotě
obklíčen v nekonečné temnotě
černé okolo bdící
štěstí navěky spící

Jako v pasti není úniku
odsouzen jsem k zániku
hledám cestu ven
že je to jen sen?

Jsem však na to sám
jak pomoci si mám
uzavřen nepropustně v sobě
narodil jsem se ve špatné době

Záchvěvy zvláštního cosi
co stigmata nosí
chlapi prý nepláčí
...kdo to řekl?
myšlenky s sebou nevláčí

Tak kdo to řekl?
asi si za to mohu já
a celá má
černá tma...
Autor Garden, 21.09.2009
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, Mbonita, Čoki, WAYWARD, Květka Š., sondulacek, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je to dobrý

21.09.2009 18:20:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí