konec lidtsva

konec lidtsva

Anotace: Nastane?

Namísto slunce přišlo černo
hvězdy skryly se do světnice.
Den přestal dýchat, to je terno
dnes marně čeká polednice.

Luna našla temnou barvu
celý svět rozběhl se nazpátek.
Brouk měnící se zas v larvu
keř marně postává u vrátek.

Lidé klečí prosí boha
nech se jim vrátí na chvíli.
Dál temná bude obloha
odměna přišla za píli.

Hoduj,mé vesmírné ptáče
člověk navždy ztratil šanci.
Tak dál smrt radostí skáče
v posledním to lidském tanci.
Autor Čoki, 21.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Květka Š., Garden, Fenceless, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...snad ještě nenastane

21.09.2009 22:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí