Sluneční paprsky v dešti.......

Sluneční paprsky v dešti.......

Anotace: Ne každý den svítí jen slunce na naše hlavy.....

Ne vždy je den, kdy svítí jen slunce
Nemusí ani padat kroupy
Aby člověk usnul na myšlence
Nebo v životě
Který dělá nahoru a dolů, houpy, houpy

Kolotoč času, který nalhává nám
Že teď a tady
Budeme Ti ……..
Kteří? Na to se Vás ptám
Než otočí se všichni zase zády

Zavřou oči, když padáme na kolena dolů
Kamarádi co hodí ještě kamenem
Schoulení do klubíčka, cítíme trošku srdečního bolu
Když hází nám klacky pod nohy
Kašlu na Vás
Zvednu se zase sám a kouknu na krásu modré oblohy.......
Autor Nola77, 27.09.2009
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Zefi, labuť, Bean, Lota, WhiteSkull, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla člověka je v jeho nitru, ne v okolí...

28.09.2009 13:55:00 | labuť

ptáš se..
kamaráde..kteří?
je to snadné..
ti..
co sem tam..
trochu věří..
ti..co mají život ve svých dlaních..
ti..
co mají modrou oblohu..
na let..
no..a taky na dívání .o)

tak šup dej se k letu..
když to modro..
ještě stále..
k dipozici
je tu .o)

a pozdraf k tomu

28.09.2009 08:10:00 | Bean

...a že umí obloha nahodit krásnou modř...:-)

28.09.2009 00:27:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí