Čekání na smrt

Čekání na smrt

Anotace: Snad jen chvilková slabost.

Jen už pojď blíže však já na Tě čekám,
bez strachu,bez viny s náručí otevřenou.
Těším se na tebe a hlavu smekám,
nejsem Tvůj jediný,všichni zapomenou.
Tak jen pojď jsi u mě vítaná,
zbavíš mě bolesti,trápení.
Tak krásně chladná a bezcitná,
jsi moje jediné řešení.
Tak si mě vem a vůbec neváhej,
jsem na vše řádně připraven.
Řekneš mi lehni a nevstávej,
a já budu konečně popraven.
Autor Solitude, 03.10.2009
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, toužím.jít.dál, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NE! Čekej na lásku a žij, prosím... posílám pohlazení.

05.11.2009 17:50:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí