Ukončete léčbu!

Ukončete léčbu!

Anotace: Nemá to cenu.

Život probírám
dost naspěch mám
netuším kdo zítra
zas přijde k nám.

Zda dál živ budu
nebo za smrtí
duše nade mnou
divně zavrtí.

Proč právě já
odtud odcházím
zbytečky života
ze dveří vyházím.

Už žádné léky
nijaké pokusy
injekce v zadku
tablety do pusy.

Podivná látka
koluje v žilách
dávno nezdá se
o krásných vílách.

Dejte mi pokoj
si umřít přeji
myšlenky na nebe
kouzelně hřejí.

Já nechci více
ty bílé pláště
celý svět kolem
je plný záště.

Volejte kněze
poslední sbohem
čert vzadu s radostí
trká mě rohem.
Autor Čoki, 10.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: saty, Bíša, Agniezka, Květka Š., Monthy Tamah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já posílám Ti Anděla ..

10.10.2009 16:46:00 | Agniezka

Báseň dobrá.
A léčba?Někdy cenu má.

10.10.2009 09:07:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí