Dal bych cokoliv.......

Dal bych cokoliv.......

Anotace: Já opravdu nevím,co k tomu napsat.

Pro Tvůj ůsměv,pohled i hlas,
jenž nejkrásněji mi zní,
já dal bych všechen,
mě vyměřený čas,
ba i tu vteřinu poslední.
Má lásko,vrať se mi alespoň na chvíli,
jak tiché kapky jarního deště,
jak dotek křídel motýlích!!!!!!!!!!!
Autor Rebelka21, 10.10.2009
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Tomáš Marný, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí