Vina

Vina

Anotace: Život...

Prsty si rozpíchám
o trny rudých růží,
skoro už nedýchám,
teď vím, jak vina tíží.

Cítím jen klubko hadů;
co uvnitř mě se svíjí
a drásají zbytky dohadů
o tom, že šťastní ještě žijí.

Naposledy něžně pohladím
temně rudé okvětní plátky,
krvavými ústy je políbím
a zahodím do dálky...
Autor Adie.80, 13.10.2009
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň je nevinná a o to krásnější

14.10.2009 20:50:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí