Med

Med

Anotace: ...

Nikdy už nevrátím ty roky
Z vody živé je jen kousek ledu
Šel jsi až tam kde končí mraky
Kde jsou tvé rty sladké z medu…

Mráz zalézá mi pod šál
Přikrýval jsi jim má nahá ramena
Studí i ten pálící žal
Otupěle smyslů jsem zbavena…

Tam kde tvá náruč mne ovinula
Záhyby obličeje slzy protýkají
Náhle vůně medu se rozvinula
Toho co je za mraky každý se bojí…
Autor Leones, 20.10.2009
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí