Zvláštní

Zvláštní

Anotace: o zdrcené duši, o mužské tvrdohlavosti...a ženské slabosti

Zvláštní je, říkám si,
že skvěle stvořím nepřítele,
ale přátele udržet si neumím.
Zvláštní je, říkám si,
že polibek amé rty hřeje,
ale moji duši ochladí.
Zvláštní je, říkám si
želhostejnost a samota je mi blízká,
i když je z duše nesnáším.
Zvláštní je říkám si,
že všechny odháním, a pak se mi stýská.
Zvláštní je, teda myslím si,
že život mě občas zamrzí,
ale máloco mě na kolena porazí...
...a když už klečím na kolenou
a v naději už vůbec nevěřím,
páč s mojí duší raněnou
už vůbec nelze žít.
Tak žádám kata, ať začne popravu...
...jenže zas nic se nestane
a vše začne znovu!
Autor Inies, 22.11.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Není to ironie vysmát se stereotypnímu světu?

Tak zpět si vem svoje srdce
a polož si ho třeba do gatí.
Do očí ti bije prudce slunce,
jen nedočlo ti, že stojíš na trati.

05.05.2007 17:15:00 | jehlaspichlas

V podobné náladě jsem jednou napsala " Kabaret svět" Někde tu na literu je. Takže můžu říct, že tě chápu.

23.11.2005 12:41:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí