Domácí peklo

Domácí peklo

Anotace: Domácí násilí

Sbírka: Život

Jsem zavřená v temném sklepě,
nože,hole,násady,
každý den mne bije slepě,
dveře na dva západy.

Miloval mne i já jeho,
kdys mne pěstí udeřil,
teď ho kleju,bojím se ho,
kdo by tomu uvěřil.

Každý den mi teče krve,
železnou tyč piloval,
není to jak tehdy prve,
kdy mne manžel miloval.

Řekl mi že miluje mne,
v nemoci i ve zdraví,
já chci jídlo,řekl ne,
když o mne pěst zastaví.

Strach,když vidím oči jeho,
po tváři se rozlije,
nenávist však muže mého,
jednou snad se rozbije.

V představách co bude dneska,
proběhl po zádech mráz,
pomyšlení jsoou to těžká,
slyším kroky,je tu zas.
Autor Ičnisan, 24.10.2009
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Prdelka10, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pěkná, jen je smutné jak oběti domácího násilí věří, že se to změní a že za to mohou oni. Není to tak. st

10.12.2009 11:19:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí