Stesk

Stesk

Anotace: zase jedna starší..už neplatí,ale myslím, že je stále hezká:) tak čtěte a hodnoťte:)

Stýská se mi, stýská
již nejsi mi tak blízká…
Už dlouho jsme se neviděly,
již dávno jsme se nebavily…
S jinými teď piješ,
na mne rychle zapomeneš…
Je mi smutno, stýská se mi..

Tak pojď, přijď zas a pověz mi to..
Však vše říct mi můžeš,
sama toho moc nezmůžeš..
Tak neboj, svěř se, co Tě trápí?
Proč zas slzičky Tvou tvář skrápí?
Pověz mi všecičko, neboj se
Vždyť to víš, že jsem tu pro Tebe…

Stýská se mi a to moc…
Tak pojď mi prosím na pomoc
nenech mne tu ve tmě, samotě
jako to nešťastné, opuštěné toulajíc se kotě…

Tolik se mi stýská..
Chci zas ve vlasech Tvých vískat..
Moci Tě pohladit, potěšit,
na hřebík starosti pověsit..
Autor Soledad, 26.10.2009
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Maro Deives, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí