Lodička z papíru

Lodička z papíru

Anotace: lodička jde ke dnu... sepsáno pod vlivem mnoha inspirací

Lodička z papíru
(tak trochu opilý koráb)
točí se ve víru
Jen kapitán zůstal Je sláb
Už dávno ztratil víru

Lodička z papíru
Nenechte ji prosím sáknout
Zkuste ZAHNAT díru
Nenechá na sebe sáhnout
Je ve svém vesmíru

Lodička z papíru
Papír se vodou promění
Podle všech Shakespearů
poslední monolog už zní
klapkami klavíru
Autor Keneu, 27.10.2009
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí