Rozkradol..

Rozkradol..

Anotace: .. vesmír

Rozkradol vesmír - ale kto?
prečo, myslíš, je tak prázdny?
do iných dimenzií, viac než sto
je ich, nájsť lup chce čin rázny

ktosi ten náš vyraboval
odniesol cez čierne diery
tie nechal tu, zamaskoval
keď bude chcieť, zamieri

sem a načisto vybieli
všetko do poslednej hviezdy
čoby sme mu neprispeli?
nech zoberie, čo sa zmestí

ešte čosi nám ostalo
Slnko, Zem, Polárka na noc
sama tam svieti ospalo..
(na ďalšiu čakaj do Vianoc)
Autor Petbab, 01.11.2009
Přečteno 285x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Mbonita, Psavec, hašlerka, enigman, Atilla, carodejka, Simísek, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Snad ne vesmírní tuneláři.

01.11.2009 19:17:00 | Psavec

Hezke!

01.11.2009 15:45:00 | carodejka

stále něco zůstavá

01.11.2009 14:55:00 | Simísek

Myslím, že máme mnoho...
ST.

01.11.2009 13:16:00 | spare

to je otázka...

01.11.2009 11:42:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí