Smutek a žal...

Smutek a žal...

Anotace: jak jinak než ponuré:) po zpackané písemce z ČJ...

Smutek a žal
jdou cestou dál
a čekají
na koho natrefí
Svůj šátek odhodilas v dál
nevědělat, kdo za zády ti stál
Smrtka se usmála šátek tvůj sebrala
a sním i život tvůj.
Kdož došlo ti to,
křičela's naň "Stůj!"
"Pozdě, už nevrátím ho!"
a začala se smát,
umí jenom brát.
Tvůj život už ti nikdy nevrátí,
tvoji duši rychle a ráda zatratí..
Autor Inies, 24.11.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Na konci cesty kříž.

05.05.2007 17:09:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí