láska k princezně

láska k princezně

Anotace: má své meze...

Píši vám milá slečno
jen krátké přání
že dosti nebezpečno
je s vámi k mání.

Jeden neví dne
ba ani hodiny
kdy tělo padne
v hluboké rokliny.

Tasit na draka meč
je špatný nápad
vrhnout se hbitě v zteč
jdu utéct v západ.

Tam slunce pospává
za nocí tmavých
s měsícem potkává
ve vlasech plavých.

Raději volím smrt
než živořit pro slávu
uštvaný jako chrt
hlavu sekli po právu.
Autor Čoki, 06.11.2009
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná je tahle tvá princeznová..
Napadlo mě ,jestli to není jako v pohádce..pamatuješ..Honza taky toužil po nádherné princezně..a pak mu kouzelná babička poradila.. )

Jdi za srdcem
samo ti poví
kam máš jít
duše ..
ne slova ..
ti cestu
musí prozradit..

08.11.2009 23:39:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí