Očenka

Očenka

Anotace: stači malý okamžik...a muže být všechno jinak a jinde....

K večeru po lesni pešince se prochází nádherná lan...kam směřuji jeji kroky?Snad dolu do zátoky.Je tu lesní studánka tak vonavě čistá..lan dychtí se z ní napít dozajista.V odraze pruzračne studánky zahládne svá očenka...má pohled,jako ta nejkrásnejší panenka.Kam ted štihlé nohy laně, zavedou je?Snad na druhou stranu lesíka,možna jejím osudem tohle misto je.Noc pomulu zakrývá krajinu...jen očenka laní svití do černo-černé tmy...pak záblesk bodavych světel...skřipění brzd a tupí náraz...očenka laní už nejsou mezi námi.
Autor Štěstěnka, 06.11.2009
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: KockaEvropska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi připomělo jednu, co taky takhle už nikam nedoběhla.

11.11.2009 21:50:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí